25 Şubat 2015 Çarşamba, 13:42
YMS FOBİSİNİ YENMEK İSTİYOR

İstanbul takımlarına karşı bu sezon galibiyet yüzü göremeyen Yeni Malatyaspor, Ümraniyespor2u yenerek hem şansızlığına son vermek hem de liderliğini sürdürmek istiyor.

Yeni Malatyaspor bu sezon İstanbul takımlarına karşı oynadığı karşılaşmalarda galibiyet yüzü göremeyerek, büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Grup'ta ikinci sırada yer alan sarı kırmızılı takım, İstanbul takımlarına karşı oynadığı 6 karşılaşmada 14 puan kaybetti. İstanbul temsilcilerine karşı oynadığı 6 karşılaşmalarının 4'ünde berabere kalan sarı kırmızılılar, 2 karşılaşmayı ise kaybetti.

 

-İlk maçı kaybetti-

Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında İstanbul takımlarına karşı 11 puan kaybetmişti. Ligin ikinci yarısında da bu geleneğini sürdüren sarı kırmızılar, Kartalspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu.

İstanbul fobisini bir türlü yenmeyi başaramayan Yeni Malatyaspor, Kartalspor (2), Ümraniyespor, Centone Karagümrük, Pendikspor ve Bayrampaşa maçlarında 14 puan kaybetti.

Yeni Malatyaspor, ligin ilk yarısında İstanbul Ümraniyespor deplasmanında oynanan karşılaşmayı 2-1 kaybetmişti./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YMS FOBİSİNİ YENMEK İSTİYOR