17 Ağustos 2015 Pazartesi, 18:53
YÖNETİM PASSOLİG ALDI
YÖNETİM PASSOLİG ALDI

YÖNETİM PASSOLİG ALDI

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Malatya İnönü Stadı'nda bir araya gelerek, Passolig kartı aldı.

PTT 1. Ligin yeni ekibi Yeni Malatyaspor'da yönetim, Passolig kartı alarak, taraftarları Passolig almaya davet etti.

Passolig kartını alan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulundu.

PTT 1. Lig'de mücadele eden bütün takımlara başarılar dileyen Gevrek, yönetim olarak Malatya İnönü Stadı'nın önünde açılan Passolig standına gelerek, Passolig kartlarını aldıklarını ifade etti.

Gevrek, Passolig'de hedeflerinin 44 bin olduğunu kaydederek, "Taraftarlarımız 44 bin hedefini koymuşlar. İnşallah bu hedefe ulaşırız. Şuanda 3 bin 500'deyiz ama 3. haftaki maçımızda bu sayının 20 bine ulaşacağına inanıyorum. Ama hedefimiz 44 bine ulaşmak" dedi.

İstanbul Esenler'de de Passolig standı kurulacağını ifade eden Gevrek, İstanbul'daki Malatyalıların da rahatlıkla Passolig kartı almaları için gerekli çalışmaları yaptıklarını dile getirdi.

Gevrek, taraftarları takımlarına sahip çıkmaya davet ederek, herkesin Passolig kartını almasını istediklerini belirtti.

 

"NOKTA TRANSFER YAPACAĞIZ"

Transfer sürecinin devam ettiğini kaydeden Gevrek, 2-3 nokta transfer yapacaklarını ifade etti.

Gevrek, yapacakları transferlerin nokta transferler olması adına beklediklerini belirterek, transfer çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.

Teknik heyetle istişare ederek 2-3 transfer daha yapacaklarını dile getiren Gevrek, yapacakları transferlerle birlikte takımın daha da güçlü hale geleceğini söyledi./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YÖNETİM PASSOLİG ALDI