08 Ağustos 2015 Cumartesi, 18:45
YÖNETİMDE YER ALMAK İSTİYOR
YÖNETİMDE YER ALMAK İSTİYOR

Ankaragücü’nün eski oyuncu ve iş adamı Serkan Kocaoğlu, Yeni Malatyaspor yönetiminde yer almak için Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile bir görüşme yaptı.

Yıllarca çeşitli kulüplerde top oynayan ve Ankara’nın köklü kulüplerinden jubilesini yapan İş adamı Serkan Kocaoğlu, sarı kırmızılıların yönetiminde yer almak için Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile bir araya geldi.

Serkan Kocaoğlu, “Yıllarca çeşitli kulüplerde top oynadım ve edindiğim bilgi ve tecrübelerimle artık futbola katkı sunmam gerekiyor. Burada Yeni Malatyaspor kulübünü tercih etmem Mastöb Ankara Şube başkanı Kamil Göksu’nun tavsiyesiyle oldu. Buda Mastöb Ankara Şubenin Y.Malatyaspor yönetiminde bir temsilcisinin olması gerekiyor olmasından kaynaklıdır” dedi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile görüştüğünü ifade eden Kocaoğlu, "Adil Gevrek ile görüştüm. Son hazırlık maçını birlikte izledik. Ben futbol bilgim ve bunun yanında maddi manevi desteğimle önümüzdeki günlerde yapılacak olan Y.Malatyaspor Kongresinde yönetimde yer alabileceğimi belirttim. Oda konu hakkında kendisini bilgilendireceğini söyledi. Y.Malatyaspor büyük bir camia. Şu andaki bulunduğu yeri bile asla hak etmiyor. Bu sene süper lige çıkabilir. Doğru yönetilip doğru kararlar verilirse bu mümkündür” ifadelerini kullandı.

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
YÖNETİMDE YER ALMAK İSTİYOR