27 Eylül 2014 Cumartesi, 08:51
ZİRAAT BANKASI: 3 - ERZURUM PALANDÖKEN BELEDİYE: 0
 Voleybol Süper Kupa 1. Etap Maçında Erkekler B Grubu'nda Ziraat Bankası, Erzurum Palandöken Belediye'yi 3-0 yenerek, kupaya fırtına gibi başladı. 
Türkiye Kupası elemelerinde B gurubunda yer alan Ziraat Bankası, Palandöken Belediye’yi 3-0 yenerek Türkiye Kupası’na iyi bir başlangıç yaptı. Malatya Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın setleri 25-22, 25-22, 25-20 Ziraat Bankası lehine sonuçlandı.
İlk sete iyi başlayan Ziraat Bankası, Serhat Coşkun’un etkili smaçlarıyla ilk seti 25-22 önde kapadı. İkinci sette etkili oyununu set sonuna kadar yayan Ziraat Bankası, ikinci seti de 25-22 almayı başardı ve setlerde durumu 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın son setinde süren çekişmeli mücadelenin galibi 25-20 Ziraat Bankası oldu. Ziraat Bankası 3-0’lık net sonuç ile Türkiye Kupası’na fırtına gibi bir başlangıç yapmış oldu.
Müsabaka sonrası açıklamada bulunan Ziraat Bankası Antrenörü Fernando Munoz Benitez, "Sezonun ilk maçı olması nedeniyle bizim için çok kolay olmadı. Sahanın içerisinde teknik ve taktiksel olarak istediklerimizi tam olarak yerine getiremedik ama iyi bir başlangıç yaptık. Grup çok kolay değil. Çünkü sezon öncesi ve biz teknik ve taktiksel olarak istediğimiz yerde değiliz" dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ZİRAAT BANKASI: 3 - ERZURUM PALANDÖKEN BELEDİYE: 0