09 Şubat 2015 Pazartesi, 15:10
ZİRVE İNATLARI SÜRÜYOR

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grup'ta mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün zirve inadı sürüyor.

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi'nde mücadele eden ancak yeni düzenlemeyle birlikte bu sezon 3. Lig'de yer alan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeniden 2. Lige dönmenin hesaplarını yapıyor.

Kurulduğu günden buyana kurumsallaşma ve altyapı adına önemli işlere imza atan mavi-kırmızılı ekip, yaptığı transferlerle kadrosunu daha da güçlendirdi. Bu sezon yeni bir teknik heyet ve farklı bir kadroyla sezona başlayan Malatyalı bayanlar, 7. Grup'ta güçlü ekiplere karşı bir üst lige çıkmak için mücadele veriyor.

 

-Altyapı'da önemli çalışmalar yapıldı-

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, genç ve yıldızlar kategorilerinde iyi bir altyapı oluşturdu. Kurulduğu günden buyana altyapıdan sporcu yetiştirmeye büyük önem veren Malatya ekibi, bayanların spor yapmalarına yönelik yoğun bir mesai harcıyor.

Yıldız ve Genç Kızlar Türkiye Futbol Şampiyonası'nda adından söz ettiren Malatya Bayanlar Spor Kulübü, bayan futboluna yeni sporcular kazandırmayı da amaçlıyor.

Özellikle altyapıdaki gelişimini ilerleyen dönemde taçlandırmak isteyen Malatya tek bayan futbol kulübü olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, milli takıma da sporcu göndermeyi hedefliyor.

 

-Kurum takımlarına karşı mücadele ediyorlar-

Yeniden 2. Lige dönmenin hesaplarını yapan mavi-kırmızılı ekip, grupta yer alan kurum takımlarına karşı mücadelesini sürdürüyor.

Bayan futboluna önemli yatırımlar yapan kurum takımlarıyla aynı grupta yer alan Malatyalı bayanlar, zorlu lig maratonundan zaferle çıkmak istiyor. Büyük bütçeli takımlara karşı mütevazi bütçesiyle şampiyonluk mücadelesi veren Malatya temsilcisinin zirve inadı sezon sonuna kadar sürecek gibi gözüküyor.

 

-Yeniden 2. sıraya yükseldiler-

Ligin 11. haftasında deplasmanda Erzincan Gençler Gücü Spor'u 6-1 yenen Malatya Bayanlar Spor Kulübü, Maraşgücü Spor'un bay geçtiği haftada önemli bir galibiyet alarak, grupta yeniden ikinci sıraya yükseldi.

Grubun lideri Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un 4 puan gerisinde yer alan mavi-kırmızılı ekip, puanını 18'e çıkardı.

Malatya Bayanlar Spor Kulübü, ligde oynadığı 9 karşılaşmada 5 galibiyet aldı. 3 karşılaşmada berabere kalan Malatyalı bayanlar, 1 karşılaşmayı da kaybetti. Ligde şuana kadar 24 gol atan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, kalesinde ise 9 gol gördü./FERDİ DURDU

Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
ZİRVE İNATLARI SÜRÜYOR