10 Ekim 2017 Salı, 17:00
Zor Bir Periyoda Gireceğiz
Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Antalya’da devam ediyor. 
Süper Lig’de 7 haftada 8 puan toplayan Malatya temsilcisi, milli maç arasında gittiği Antalya’da çalışmalarına devam ediyor. Dünü çalışma yapmadan dinlenerek geçiren sarı-kırmızılı takım, bugün tek antrenman temposuyla çalışmalarına yeniden başladı.
Ülkelerinin milli takımında bulunan Farnolle, Boutaib ve Diallo’nun yanı sıra sakatlığından dolayı İstanbul’da tedavi gören Azubuike’nin katılmadığı antrenmanın yaklaşık 1.5 saat sürdüğü ifade edildi.
Evkur Yeni Malatyaspor, 8. haftadaki Fenerbahçe maçı için cuma günü Antalya’dan İstanbul’a geçecek. Bu arada idman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Erol Bulut, ligde zor bir maç takviminin kendilerini beklediğini ifade etti.

“Zor bir periyoda gireceğiz”
Fenerbahçe müsabakasıyla birlikte zor bir periyoda girdiklerini kaydeden Bulut, “Milli Takım arasında Antalya’da küçük bir kamp fırsatı bulduk. Çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor burada. Tabii bu süreç benim adıma da oyuncularımı daha iyi tanımak ve onlarla güçlü bir bağ kurmak için iyi bir fırsat oldu. Takımla anlaşır anlaşmaz kısa bir süre içerisinde Konya maçına çıkmıştık. Oyuncularımın çalışma arzularından memnunum. Bu hafta oynayacağımız Fenerbahçe maçıyla birlikte zor bir periyoda gireceğiz. Tabii lig her yönüyle bugün ya da yarın oynanacak. Maç seçme ya da fikstür değiştirme gibi bir durum söz konusu değil. Bu anlamda bizim için bu işin zoru veya kolayı yok. Bir bakmışsınız, Kadıköy’den çok kolay bir şekilde 3 puan çıkarmışsınız, bir bakmışsınız kağıt üzerinde kolay gördüğünüz bir müsabakada mağlup olmuşsunuz. Biz de bu bilinçle rakiplerin ismine bakmadan en iyi şekilde hazırlanıyoruz” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
Zor Bir Periyoda Gireceğiz