05 Mart 2014 Çarşamba, 10:13
“30 MART’TA İKTİDARA DERS VERİLMELİ”
 30 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Hakan İnci, Hekimhan Belediye Başkanlığı adayı Aliseydi Millioğulları ve partililer; Hekimhan ilçesinde köy ziyaretlerinde bulundu.
İlçeye bağlı Salıcık, Başkavak, Ballıkaya, Basak, İğdir, Haydaroğlu, Çanakpınar, Karaköcek, Deveci, Aşağı Saz, Saraylı, Yukarı Saz, Güvenç ve Boğazören köylerini ziyaret eden CHP heyeti; davul zurna ile karşılandı. Köylülerin sorunlarını dinleyen partililer, CHP’li adayların projelerini anlattı.
Ziyaretlerde konuşan Milletvekili Ağbaba, 30 Mart yerel seçimlerinin sadece Aliseydi Millioğulları’nın ve Hakan İnci’nin seçilmesi anlamına gelmediğini ifade ederek, “Hekimhanlıların desteklerini bekliyoruz” dedi.
İktidarı eleştiren Ağbaba, 30 Mart seçiminde iktidara ders verilmesi gerektiğini söyledi.
CHP’nin Hekimhan Belediye Başkanlığı adayı Aliseydi Millioğulları da Hekimhan’ın hiçbir köyünü ayırmadan, tüm köylere hizmet edeceğini belirterek vatandaşlardan destek istedi.
CHP’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Hakan İnci ise Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığına diğer partilerden aday olan kişilerin ilçeler ve köylerle ilgili hiçbir projesinin olmadığını iddia edip, “Bu seçimlerde öne çıkan dört büyükşehir adayı var. Ama benim dışımda ilçeler ve köylerle ilgili projesi olan aday yok. Ben köyleri çok önemsiyorum, o yüzden seçim çalışmalarıma köylerden başladım. Bugüne kadar 250 civarında köyü gezdim. Ama diğer adaylara bakın, köylere gelemiyorlar” dedi.
Köy ziyaretlerine; Ankara Sazlılar Dernek Başkanları Haydar Bal ve Sadık Özcan, Hekimhanlılar Derneği Başkanı Celal Karadağ, İğdir Derneği Başkanı Ali Özdemir, Basaklılar Derneği Başkanı Memet Akkaya, Davulgu Dernek Başkanı Kemal Ayaz, Köylü Köyü Dernek Başkanı Baki Çelik, Başkınık Derneği Başkanı Bayram Emici, Hacılar ve Dereköy Derneği Başkanı Hamdi Erdoğan. İstanbul; Basaklılar Derneği Veli Doğan, Sazlılar Dernek Başkanı Ali Şahin ve Ali Naki Bal. Malatya; Sazlılar Derneği Başkanı Mustafa Ceylan, Güzelyurtlular Derneği Başkanı Hakkı Türker katıldı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“30 MART’TA İKTİDARA DERS VERİLMELİ”