07 Ekim 2016 Cuma, 18:04
“Bir takım maşaları devreye soktular”
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Bu ülke üzerinde emelleri olan içerideki bir takım taşeron firmalar bu ülkede birlik ve beraberliğin oluşmaması için kardeşliğin pekişmemesi için bir takım maşaları devreye koyuyorlar” dedi. 
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK vefa ziyaretleri kapsamında İl yönetim kurulu üyelerini iş yerlerinde ziyaret etti. Teşkilatımızda bugüne kadar emek vermiş yönetimin değişik kademelerinde yer alan partilileri ziyaret ettiklerini ifade eden Şahin, “AK Parti iktidarları döneminde yeni Türkiye'nin inşa edilmesi için yeni baştan yol haritamızı belirlemiştik. Yaklaşık 14 yıldır bu ülkede özgürlüklerin kullanılmasından tutun da yatırımlara, hizmetlere siyasetin özellikle gidişatına siyasi anlayışımıza insanlarımızın siyasete bakışına yönelik birçok düzenlemeler yapıldı. Bunu hem teşkilatlarımız için yaptık. Hem de vatandaşlarımız için yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
Türkiye de milli iradeye karşı 1960 yılından başlamak üzere her 10 yıl da bir hipotek konulmaya çalışıldığını kaydeden Şahin, “ O günden Bugüne her 10 yıl da bir milli iradeye hipotek konulmaya çalışıldı. Özellikle bu konuda muhalefetin yer yer darbecilerle beraber olduğunu söylüyoruz. Söylemeye devam edeceğiz. Dün olduğu gibi bugün de bakıyorsunuz yine darbecilere dolaylı da olsa destek vermeye çalışıyorlar. Nasıl destek veriyorlar. Bugün 15 Temmuz darbesini yapmaya çalışanlara baktığımız zaman milletimizin kahir ekseriyeti tarafından kabul görmeyen bir darbe girişimine karşı bir yekvücut dönemi başlamıştı. Bundan rahatsızlık duyanlar aramıza yine nifak sokmaya çalışıyorlar. Bunlar da maalesef o taşeronların yanında yer almaya çalışan geçmişte 1960 darbesinde olduğu gibi 28 Şubat darbesinde olduğu gibi yine 27 Nisan muhtırasında her satırına ben imzamı korum diyen o gün ki ana muhalefet genel başkanının söylemlerini bugünde görmeye başladık” diye konuştu.
Yeni Kapı ruhunun pekişmesi için bazı söylemlerden vazgeçtiklerini belirten vekil Şahin, “Aramıza nifak sokmaya çalışanların ekmeğine yağ sürmemek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Halk tarafından yüzde 52 ile seçilmiş olan Cumhurbaşkanına, ana muhalefet partisinin koltuğunu işgal eden, geliş şeklini herkes biliyor. Söylemiş olduğu sözleri 1 milyon kez kendisine millet adına iade ediyoruz. Herkes kendine yakışanı yapar. Bunlar hakaretin dışında bu ülke insanına başka söyleyecek bir şeyler bulamıyorlar” şeklinde konuştu.
BDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın talimatı ve Kobani bahanesiyle 50'nin üzerinde insanın katledildiği 6-8 Ekim olayları ile ilgili de konuşan Şahin, “Kobani olaylarını bahane eden içimizdeki hain, alçak satılmış beyinler 6-8 Ekim olaylarının seneyi devriyesinde tekrar insanları sokağa dökmek için çaba sarf ediyor. PKK taşeronluğunu yapan bir siyasi partinin eş başkanlığının makamında oturan kişi yine aynı söylemlerle ortamı germeye çalışıyor. Nasıl 15 Temmuzun üzerinden geldiysek bunun da üzerinde geleceğiz inşallah” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“Bir takım maşaları devreye soktular”