14 Şubat 2014 Cuma, 18:46
“ESNAFIMIZA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİM”
Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, Yeni Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, Yeni Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek, esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi ve yerel seçimlerde de destek istedi.
Yeni Sanayi Bölgesi’nde doğalgaz bulunmadığından esnafın ısınma sorunu olduğunu belirten Porgalı, “Sanayideki meslektaşlarımı ziyarete geldim. Onların dertlerini dinlemeye ve çalışmalarını izlemeye geldik. Gördüğümüz kadarı ile Sanayici arkadaşlarımızda çok dertli en başta kışın ısınma sorunları var. Bu durumdan şikayetçiler, yağ yakınca da ceza yiyoruz diyorlar. Sanayi’ye bir doğalgaz bile gelmemiş. Yeni Sanayi Sitesi Malatya’nın kalbidir. Arkadaşlarımız da bizleri çok sıcak karşıladılar. Meslektaşları olarak yönetime geldiğimiz taktirde kendilerine her türlü katkı ve destekleri vereceğimizin sözünü de veriyorum” şeklinde konuştu.
Porgalı’ya destek veren bir esnaf, “Değerli başkanımız Hulisi Porgalı’ya bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ediyoruz. Bu güzel yarışta da kendisine başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“ESNAFIMIZA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERECEĞİM”