08 Eylül 2016 Perşembe, 14:49
“Formayı bu şekilde almak istemezdim”
TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un kalecisi Hakan Canbazoğlu, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, “Denizlispor maçını da kazanıp, yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz” dedi. Hakan, Vedat Kapurtu'nun sakatlanmasına rağmen kalede sorun olmayacağının mesajını verdi. 
Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Canbazoğlu, lige verilen araya kadar ilk iki maçlarını kazandıklarını hatırlattı.
Tecrübeli kaleci, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade ederek, milli takımın maçları nedeniyle lige verilen arada da takım olarak eksiklerini giderdiklerini, iyi olan yönlerinin de üzerine koyduklarını belirtti.

“İnşallah kazanan taraf biz oluruz”
Canbazoğlu, cumartesi günü deplasmanda Denizlispor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını kaydederek, “Daha önceki yıllardaki Denizlispor’dan daha farklı ve daha güçlü bir takımla oynayacağımızın farkındayız. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Çünkü iyi hazırlandık. Emeğimizin karşılığını almak istiyoruz” diye konuştu.

“Bu tür maçları kayıpsız geçmek istiyoruz”
Canbazoğlu, Yeni Malatyaspor’un hedefinin belli olduğunu ve bu hedefe emin adımlarla ilerlemek istediklerini ifade ederek, “Takımımızın hedefi belli ve bu hedefe iyi bit şekilde gitmek istiyoruz. Lige iyi bir başlangıç yaptık. İyi gidişi sürdürmek içinde bu tür maçları kayıpsız geçmek istiyoruz. O nedenle Denizlispor deplasmanında mutlak 3 puanı hedefliyoruz” dedi.

“Formayı bu şekilde almak istemezdim”
Kaleci Vedat Kapurtu’nun sakatlığının kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Canbazoğlu, “Vedat ağabeyi buradaki herkesten daha önceleri tanıyorum. Onun böyle bir sakatlık yaşaması beni çok üzdü. Hangi kardeşimiz, arkadaşımız böyle bir sakatlık yaşasa hepimiz çok üzülürüz. Kendisiyle iyi bir diyaloğumuz var. Ağabey-kardeş ilişkisi içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Takım içerisinde bütün futbolcular arasında bu diyalog var. Allah izin verirse, Denizlispor maçında elimden gelenin en iyisini yapmak isterim. Tabi formayı bu şekilde almak istemezdim. Rabbim hayırlısını versin. İnşallah Vedat ağabey de en cüzi şekilde bu sakatlığı atlatır ve korktuğumuz gibi bir şey çıkmaz. En kısa sürede aramıza dönmesini arzu ediyoruz. Çünkü onun gibi tecrübeli, saygılı ve sevilen bir insanın takım içerisinde bulunması hem takıma artı motivedir hem de arkadaşlığı sağlaması adına tecrübesiyle bize faydalı oluyor. Allah acil şifa versin, onun için dua ediyoruz” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“Formayı bu şekilde almak istemezdim”