12 Haziran 2016 Pazar, 14:29
“GALATASARAY’DA DAHA İYİ NOKTALARA GELMEK İSTİYORUM”
“GALATASARAY’DA DAHA İYİ NOKTALARA GELMEK İSTİYORUM”
 Malatya 12 Dev Adam Basketbol Okulu ve Sancaktarspor’da forma giyen Ayliz Kılınçer, Galatasaray alt yapı seçmelerini kazanarak, sarı-kırmızılı takımın idmanlarına davet edildi. 
Henüz 14 yaşında olmasına rağmen fiziği ve farklı tekniğiyle önce milli takımın yıldız seçmelerine alınan ve burada başarılı olan Ayliz Kılınçer, geçen yaz da İstanbul Üniversitesi’nin seçmelerine davet edilmişti. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Galatasaray’ın alt yapı seçmelerine katılan Ayliz, burada kariyerli antrenörlerden oluşan jüriden tam not alarak, sarı-kırmızılı takımın idmanlarına davet edildi.
İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Ayliz Kılınçer yaptığı açıklamada hedefinin iyi bir basketbolcu olduğunu söyledi. Galatasaray basketbol takımının seçmelerini kazandığı için oldukça mutlu olduğunu kaydeden Ayliz, “Basketbola 10 yaşında başladım. 12 Dev Adam Basketbol Okulu’nda basket oynuyorum. Şu an gayet iyi bir tempoda çalışıyorum. Hem bireysel hem takım halinde çalışıyorum. Neredeyse haftanın 7 günü antrenman yapıyorum. Galatasaray takımının seçmelerine davet edildim. İlk kez Florya Tesisleri’ne adım attığım için oldukça heyecanlıydım. Orada hocalarım nezaretinde farklı çalışmalar yaptık. Bu süreç sonunda bana seçmeleri kazandığımı ve idmanlara davet edildiğim söylendi. Bu gerçekten benim için büyük bir gurur ve mutluluk" şeklinde konuştu.
“GALATASARAY’DA DAHA İYİ NOKTALARA GELMEK İSTİYORUM”
İlerideki hedefiyle ilgili de açıklamada bulunan Ayliz, “Hedefim tabi ki de iyi bir basketbolcu olmak. Galatasaray’da daha iyi noktalara gelmek istiyorum. İnşallah bu doğrultuda da çalışmaya devam edeceğim. En büyük destekçim babam da benim için büyük bir güç. Onun destekleri olmasa buralara gelemezdim” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“GALATASARAY’DA DAHA İYİ NOKTALARA GELMEK İSTİYORUM”