13 Nisan 2016 Çarşamba, 18:57
“GENÇLİK VE BELEDİYE” KONULU YARIŞMADA, MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE 3.’LÜK ÖDÜLÜ
 Sanat Merkezi Projesi ile 2010 yılında Türkiye 1’incisi olan Malatya Büyükşehir Belediyesi, şimdi de yeni yapılan Sanat Merkezi ve Sanat Sokağı ile Türkiye 3’üncülüğü ödülü aldı. 
AK Parti tarafından her yıl yapılan Geleneksel Yerel Yönetimler Sempozyumu’nun bu yıl 5’incisi düzenlendi. Sempozyumla birlikte aynı zamanda Yerel Yönetimler Fuarı da açıldı. Bugün başlayan sempozyum ve fuarın açılışını Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptı. Sempozyumda AK Parti tarafından düzenlenen ‘Gençlik ve Belediye’ yarışmasının sonuçları da açıklanarak, ödüller dağıtıldı. Bu yarışmaya Kültür Adası Projesi ile katılan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyeleri kategorisinde 3’üncülük ödülü aldı. Yarışmanın ödülleri sempozyum sırasında düzenlenen törenle Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından verildi.
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU, MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ STANDINI GEZDİ
Ödül töreninin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yerel Yönetimler Fuarı’nı gezdi. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerinin yer aldığı standı da gezen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından karşılandı. Uzun süre büyükşehir standında kalan Başbakan Davutoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini inceleyerek, alınan ödülden dolayı Çakır’ı tebrik etti. Çakır, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Malatya’da sürdürdükleri sosyal belediyecilik projeleri hakkında kısa bir bilgi verdi ve ziyaretin anısına Davutoğlu’na kuru kayısı hediye etti.
Ankara Ticaret Odası - Congresium’da düzenlenen Sempozyum ve Yerel Yönetim Fuarı’nın açılışına 4 bin dolayında katılım olurken, sempozyumun ardından fuara yoğun ziyaretçi akını yaşandı. Yerel Yönetim Fuarı’nın hafta sonuna kadar ziyaretçilere açık olacağı kaydedildi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“GENÇLİK VE BELEDİYE” KONULU YARIŞMADA, MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE 3.’LÜK ÖDÜLÜ