12 Şubat 2014 Çarşamba, 15:14
‘HAZİNEMİZ AİLEMİZ’
2014 yılının lokomotif projesi olarak ‘Hazinemiz Ailemiz’ konusu seçildi.
Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından 2014 yılı lokomotif projesi olarak hazırlanan ‘Hazinemiz Ailemiz’ projesi basın mensuplarına verilen bir kahvaltı programı ile tanıtımı gerçekleşti.
Kent Konseyi Fethi Gemuhluoğlu Salonu’nda düzenlenen kahvaltı programına; Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, yerel ve ulusal medya temsilcileri katıldı.
Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım, Genel Sekreterlik olarak 4 yıl boyunca insan odaklı çalışmalar yaptıklarına dikkat çekti.
Son yıllarda boşanmalarda artış olduğunu, madde kullanımının gittikçe arttığını, özellikle çocuklarda internet kullanımının çok fazla olduğunu dile getiren Yıldırım, son 10 yılda yaşadığımız coğrafyaya yakışmayacak sevgili cinayetleri, anne-baba cinayetleri gibi birçok olumsuz eylemin de yaşandığını ve bu yaşanan olumsuzlukların aile kavramının içini boşalttığını belirtti.
2014 yılında ailenin önemini ortaya koymak için ‘Hazinemiz Ailemiz’ projesini başlattıklarını söyleyen Yıldırım, “Bizlerin en büyük hazinesi ailesi iken en çok çalınan değerimiz yine ailemiz olmaktadır” dedi.
Yıldırım, bu kapsamda Genel Sekreterlik olarak bir yıl boyunca aile temalı birçok etkinlik ve çalışma yapacaklarını, kent merkezinin belirli noktalarına özellikle anne, baba, eş, çocuk ve akrabalara dikkat çekmek için bilboardlar astıklarını, bu sayede kamuoyunda bir farkındalık uyandırmak istediklerini söyledi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
‘HAZİNEMİZ AİLEMİZ’