14 Şubat 2014 Cuma, 19:12
“LİDERLİĞİ GERİ ALIP, SEZON SONU ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor’un Teknik Sorumlusu Mahmut Evren, Erzin Belediyespor’u yenip, liderliği geri almak istediklerini söyledi.
Takım olarak şampiyonluk için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Evren, “Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor maçında alınan galibiyetle takımdaki moraller üst seviyeye çıktı. Bunu avantaja çevirebilmek amacıyla oyuncularımızla sürekli toplantı yapıyoruz. Malatya’nın bir 3. lig takımına ihtiyacının olduğunu ve bunu da bizim başarmamız gerektiğini oyuncularımıza söylüyoruz” dedi.
Evren, Erzin Belediyespor’dan liderliği geri almak istediklerini kaydederek, “Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor karşılaşması bizim için kırılma maçıydı. Sporcularımız üstün bir performans ortaya koyup, maçı galip tamamladılar. Hafta sonunu bay geçeceğiz. Hafta içerisinde de Erzin Belediyespor’u yenip, liderliği geri almak istiyoruz. Liderliği bırakmadan, sezon sonu ipi göğüslemek amacıyla tüm gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.
Fildişili oyuncu Amani’nin takıma büyük katkı sağlayacağını ifade eden Evren, “Amani, sezon başından beri bizle çalışıyor. Diğer sporcu kardeşlerimiz gibi bize büyük katkılar sağlayacağını biliyoruz. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Bize çok büyük katkısı oldu. Forvet bölgesindeki sıkıntımızı tamamladı. Amani’nin bize daha büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“LİDERLİĞİ GERİ ALIP, SEZON SONU ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUZ”