11 Ağustos 2014 Pazartesi, 11:35
“MALATYA CUMHUR’UN REİSİ’NE SAHİP ÇIKTI”
AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Çalık, “Malatya, geleceği için Cumhur’un Reis’ine sahip çıktı” dedi. 
Yaptığı yazılı açıklamada, cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendiren Çalık, “Türkiye bugün Cumhurbaşkanı’nı ilk kez milletin oylarıyla seçmiştir. Bu tarihi günde, yüreğiyle, umuduyla ve heyecanıyla sandık başında olan ve Yeni Türkiye’nin inşasına katkıda bulunan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum”ifadelerini kullandı.
Çalık, “Malatyalı hemşerilerim, Cumhurbaşkanı adayına sahip çıkarak yine yüzde 70 gibi rekor bir oyla milletin adamı olan Recep Tayyip Erdoğan’ı köşke taşımıştır. Malatya halkı, her zaman olduğu gibi kendi iradesine, kendi geleceğine ve birlik beraberliğine sahip çıkarak kendisini ülkesinin ve milletinin hizmetine adayan Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olmuştur” dedi.
10 Ağustos’un Türkiye tarihi için bir milat olduğunu söyleyen Çalık, “Şunu iyi biliyoruz ki, biz bugün sadece Türkiye’ye Cumhurbaşkanı seçmedik, aynı zamanda; Gazze’de, Kudüs'te, Myanmar’da, Somali’de Doğu Türkistan’da, Suriye’de, Irak’ta, Musul’da, Kerkük’te ve dünyanın her noktasında zulüm ve eziyet gören tüm Müslümanlar için önemli bir tercih yaptık.
Ülkemizin, milletimizin ve gençlerimizin geleceği için, tüm insanlık için siyasette, ekonomide güven ve istikrarın devamı için tavrımızı ortaya koyduk ve oyumuzu Erdoğan’dan yana kullandık. Yarın Büyük Türkiye’nin sabahına, milletin devletiyle buluştuğu bir sabaha uyanacağız.
Seçim sürecinde emeği geçen Milletvekili arkadaşlarımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, AK Parti İl başkanımıza, İlçe başkanlarımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İl-ilçe kadın ve gençlik kollarımıza, sandık kurullarımızda görevli üye ve müşahitlerimize AK Kadrolarıma teşekkür ediyorum.
Sayın Valimiz basta olmak üzere, Emniyet müdürümüz ve teşkilatına, Yargı teşkilatında görev yapan arkadaşlarımıza, İl Jandarma komutanımız ve teşkilatlarına, basın mensuplarımıza, sivil toplum kuruluşlarımızın değerli üyelerine, muhtarlarımıza, esnaflarımıza ve desteklerini bizden eksik etmeyen, tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum.
Malatya'da yaşayan ve vatandaşlık görevini yerine getirerek, sandıkta oylarını kullanan hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum.
12. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu büyük zaferinin; Malatya’mıza, ülkemize, milletimize, coğrafyamıza ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“MALATYA CUMHUR’UN REİSİ’NE SAHİP ÇIKTI”