01 Haziran 2014 Pazar, 17:46
“MASA BAŞI SİYASETİ YAPMIYORUZ”
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Masa başı siyasetini hamdolsun yapmadık. Bizde bir söz var, ‘Tarlada izi olanın, harmanda yüzü olur’ diye. Biz sokaklarımızın her karışını karış karış gezmesek, bu işin hakkını vermemiş oluruz” dedi. 
Milletvekili Mustafa Şahin, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Valilik çevresindeki esnafı iş yerlerinde ziyaret ederek, sorun ve talepleri olup olmadığını sordu.
Ziyaretler esnasında esnafla sohbet eden Şahin yaptığı açıklamada, “Gerçekten esnaflarımızın hem taleplerini almaya çalışıyoruz, varsa sıkıntıları onları yüz yüze görüşüyoruz. Seçimden sonra 2 aylık bir süre geçti. Malatya’da yüzde 62 gibi bir desteğin olması, önemli bir dönüm noktasıydı. Biz Malatya’ya geldiğimizde esnafımızla, sanatkarımızla, işadamlarımızla, masa başında çalışan insanlarımızla da, köylümüzle, çiftçimizle görüşüyoruz. Masa başı siyasetini hamdolsun yapmadık. Bizde bir söz var, ‘Tarlada izi olanın, harmanda yüzü olur’ diye. Biz sokaklarımızın her karışını karış karış gezmesek, bu işin hakkını vermemiş oluruz” dedi.
Sokak eylemlerine tepki gösteren Şahin, başka illerde yaşanan sokak eylemlerinin Malatya’da yaşanmamasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Bizim insanlarımız ellerine sapan almazlar, bilye almazlar, Molotof kokteyli atmasını bilmezler. Kesinlikle milli iradenin tecelli edeceği günü bekleyerek, gereken tepkiyi o gün veriyor. Malatya'yı da bu nezih duruşundan dolayı ben tebrik ediyorum” diye konuştu.
Şahin şöyle konuştu: “Şu bilinmeli ki, bu ülkede istikrar en iyi noktaya gelmiş ve insanlarımız istikrarı yakalamışken maalesef bazı dış odaklı karanlık güçler bazı şeyler bahane ederek sokakları kan gölüne çevirmeye çalışıyorlar. Ayrıca şu anda Doğu ve Güneydoğu’da çözüm sürecine yönelik yapmış olduğumuz güzel çalışmalar varken, maalesef kandan beslenen o sadist ruhlu insanlar 15-16 yaşındaki çocukları alıp dağa kaldırıyorlar.”
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“MASA BAŞI SİYASETİ YAPMIYORUZ”