08 Ağustos 2014 Cuma, 18:12
“MİTİNGE 80 BİN KİŞİ KATILDI”
AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla Malatya’da miting düzenleyen Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Ağustos Malatya mitingini değerlendirdi.
Tüfenkci, yaptığı yazılı açıklamada Malatyalı vatandaşlara teşekkür ederek, Başbakan’ın Malatya’dan çok memnun ayrıldığını ifade etti.
İl Başkanı Tüfenkci, açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü, ‘’Malatyalılar her zamanki gibi yine Başbakanını en iyi şekilde bağrına basmış ve mitingimize çok büyük ilgi göstermiştir. Malatyalı hemşerilerimizin Başbakanımıza ve AK Parti’ye olan inancının 7 Ağustos Büyük Malatya Mitingiyle bir kez daha ortaya çıktığını görmek başta Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı olmak üzere hepimizi çok mutlu etti. Malatya’mıza yakışır ve muhteşem heyecanlı, coşkulu kalabalık bir katılımla gerçekleşen bir miting oldu. Bizdeki rakamlara göre yaklaşık 80 bin kişinin miting alanında ve binlerce vatandaşımızın da Abdullah Gül Parkı’ında olduğu yönünde. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek, dinlemek ve liderine sahip çıkmak için Yeni Belediye Meydanını Malatya’mızın dört bir yanından gelerek hınca hıc dolduran tüm hemşerilerimize tüm teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Ayrıca miting öncesi ve miting esnasında sahada çalışan, vatandaşların alana taşınmasını sağlayan tüm teşkilat üyesi arkadaşlarıma da teşekkür ediyor. Malatya’mız ve Malatya Teşkilatımız kendine yaraşır tarihi bir miting yaptı ’’ dedi.
Tüfenkci açıklamasını şu sözlerle tamamladı:
"Cumhurbaşkanı adayımızın ve Başbakanımızın Malatya ziyareti öncesi ve sonrasında haddini aşan bazı sözler edildi. Bu sözler karşılığı olmayan içi boş sözlerden başka bir şey değildi. Başbakanımızın hangi yüzle Malatya’ya geldiğini söyleyenler alanı dolduran 80 bin kişinin yüzüne bakabilecek mi? 7 Ağustos’ta o meydan da olsalardı 80 bin hemşerimizin tamamı Başbakanımızın ve AK Parti’nin Malatya’ya 12 yılda yaptığı hizmetlerin Cumhuriyet tarihinin toplamından daha fazla olduğunu size söylerdi. Daha meydanlara çıkartacak bir adayları dahi yokken bu tür sözler sarf etmeleri isabetsiz bir davranış."
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“MİTİNGE 80 BİN KİŞİ KATILDI”