29 Mart 2014 Cumartesi, 16:14
“OYUNLARA KARŞI MİLLETİMİZİN BÜTÜNLEŞEREK CEVAP VERDİĞİNİ GÖRÜP ŞÜKREDİYORUZ”
“OYUNLARA KARŞI MİLLETİMİZİN BÜTÜNLEŞEREK CEVAP VERDİĞİNİ GÖRÜP ŞÜKREDİYORUZ”
 Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şube Başkanı Mücahit Balin, “Tüm bu oyunlara karşı milletimizin bütünleşerek cevap verdiğini görüp şükrediyoruz” dedi.
17 Aralık operasyonu sonrası yaşananları yaptığı yazılı açıklamada değerlendiren MTTB Malatya Şube Başkanı Mücahit Balin, “Tüm Türkiye kamuoyunun bildiği üzere 17 Aralık 2013 günü başlatılan darbe girişimi, Türkiye Devleti’nin sırlarının ifşa edilmesi noktasına kadar gelmiştir. Bu aşağılık operasyon, sadece demokratik yollarla seçilmiş hükümete değil; milletimizin tüm değerlerine karşı yapılmıştır. Tarihimizin başından bu yana olduğu gibi, bu girişim de dış güçlerin desteği ve iş birliği ile gerçekleştirilmiştir.
Milletimize ve devletimize kurulan bu kirli tuzağı, tüm mazlumlar adına lanetliyoruz!
Bu aşağılık operasyon, Filistin Halkı’nın, Arakan’daki mazlumların, Mısır’da ‘Firavuna’ karşı direnenlerin ve tüm yeryüzünde yardım bekleyen halkların sesini kesmeyi amaçlamıştır.
Unutulmamalıdır ki, mazlumların sesi olan Türkiye’ye yapılan bu haince saldırı; Filistinli çocukların göğsünde patlayan füzeleri ateşleyenlerle, Suriye’deki katillerle ve zulme sessiz kalanlarla, Irak’ta bir milyon insanı öldürenlerle, Yüzyıllardır birlikte yaşayan Türk ve Kürt halklarını birbirine düşürenlerle, Mavi Marmara’daki katillerle el ele, kol kola yürüyen ve menfaatin esiri olmuşların eseridir.
Bunlar, şahsi ya da grup menfaatleri doğrultusunda; bir milletin hatta bir ümmetin geleceğini, tehlikeye atacak kadar akıl tutulması yaşayan kimselerdir. Ancak bu zihniyet sona yaklaştığının farkına varmalıdır. Tüm zalimler birleşse, tüm hainler uğraşsa da, Anadolu halkının karşısında duramayacaktır” ifadelerini kullandı.
Balin, açıklamasının sonunda şunları söyledi:
“Milli Türk Talebe Birliği olarak meselenin, oyunun, farkında olduğumuzu hainlere haykırıyor, tüm bu oyunlara karşı milletimizin bütünleşerek cevap verdiğini görüp şükrediyoruz. Milletin vicdanında çoktan cezalandırılan bu alçaklığın, yasal yollardan da karşılığını bulmasını; Türkiye Cumhuriyeti’ne gönülden bağlı herkes gibi bekliyoruz.”
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“OYUNLARA KARŞI MİLLETİMİZİN BÜTÜNLEŞEREK CEVAP VERDİĞİNİ GÖRÜP ŞÜKREDİYORUZ”