07 Mart 2014 Cuma, 09:56
“ULAŞILABİLEN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”
Malatya merkez ilçe Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, ulaşılabilen bir belediye başkanı olacağı söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, beraberinde MHP İl Başkanı Arif Yıldız ve partililer ile birlikte Mimarlar Odası, Milli Egemenlik Caddesi ve Niyazi Mısri Mahallesi esnaflarını ziyaret edip projelerini anlatarak, yerel seçimlerde destek istedi.
İlk ziyaretini Mimarlar Odası’na gerçekleştiren Kıtlık, yapacağı her proje ve çalışmada Mimarlar Odası’na danışacağını ve istişarelerde bulunacağını belirterek, “Mimarlar Odası bizler için oldukça önemli bir yere sahip. Malatya için kendilerinden çok güzel projeler üretip bizlere sunmalarını istiyorum. Yapacağım her projeyi Mimarlar Odası’na danışıp da yapmayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.
MHP İl Başkanı Arif Yıldız ise Kıtlık’ın bu kararından oldukça memnun olduğunu ve Mimarlar Odası’na danışınca yanlış bir proje yapmayacağını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şahin de Kıtlık’a yardımcı olacaklarını ifade ederek, “Büyükşehir ile birlikte yaşanabilecek ve maruz kalabileceğiniz problemlerde bize bakan yönüyle bahsedeceğiz. Fahrettin Kıtlık’a çıkmış olduğu bu hayırlı yolda başarılar diliyorum” dedi.
Daha sonra Milli Egemenlik Caddesi ve Niyazi Mısri Mahallesi esnafını ziyaret eden Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan adayı Fahrettin Kıtlık, esnafın sıkıntı ve taleplerini dinledi.
Ulaşılabilen bir belediye başkanı olacağına vurgu yapan Kıtlık, yönetime geldiği takdirde esnafın sıkıntılarına esnaflar ile birlikte çözüm üreteceği sözünü verdi.
Kıtlık, “Belediye başkanı olduğumda istediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz. Ulaşılabilen bir belediye başkanı olacağım. Destek ve dualarınızı bekliyorum. Esnaflarımızın bize oldukça teveccühü olduğunu gördük. Esnaflarımızın sıkıntı ve sorunları çözülmeyecek sıkıntılar değil. Yönetime geldiğimizde esnaflarımız ile birlikte bu sorunları çözeceğimize inanıyorum” ifadelerini kaydetti.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“ULAŞILABİLEN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”