18 Nisan 2014 Cuma, 17:38
“VAGON FABRİKASI ‘NIN LOJİSTİK KÖY İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILIYOR”
 AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, Vagon Onarım Fabrikası’nın lojistik köy olarak demiryolları tarafından aktarım merkezi gibi kullanılması konusunda da çalışma yapıldığını bildirdi. 
Partinin Malatya il binasında, il başkan vekili Hakan Kahtalı ve parti yöneticileriyle birlikte basın açıklaması yapan milletvekili Öz, 30 Mart seçimini değerlendirip, gündemdeki konulara temas etti.
İlk olarak konuşan il başkan vekili Hakan Kahtalı, “Vekilimiz seçim sonrası bir değerlendirme toplantısı yapacak” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz ise, atıl şekilde duran vagon Onarım Fabrikası’nın lojistik köy olarak demiryolları tarafından aktarım merkezi gibi kullanılması konusunda da çalışma yapıldığını bildirdi. Paralel yapılanmadan 30 Mart seçimini değerlendirmeye, yatırımlardan, yeni planlanan hizmetlere kadar birçok konulara temas etti.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı adayı ı olup olmayacağı ile ilgili konunun istişarelerden sonra belli olacağını belirtin Öz, 30 Mart seçimi sonrasında vatandaşların milli iradenin devam etmesi noktasında karar verdiğini bildirdi.
Zirai don nedeniyle çalışmaların sürdüğünü söyleyen Öz, “Dondan zarar gören çiftçilerimize dekar başına ödeme mi yapılacak, çiftçinin faizsiz ertelenmesi noktasında neler yapılabilir geniş çaplı çalışmalar yapılıyor” şeklinde konuştu.
Paralel yapılma konusunda da , “Bunun kesinlikle bir hizmet hareketi olmadığını, bir örgüt olduğunu, belli zamanlarda ülkenin kurum ve kuruluşlarına girerek, yeri geldiğinde bir ülkeyi kaosa sürüklemek için yapılandırılmış bir örgüt olduğunu görmenin üzüntüsünü yaşıyoruz” dedi.
Hızlı trenin 2015 yılında Diyarbakır’a kadar projenin tamamlanıp yapım çalışmasına başlanılacağını belirten Öz, “Malatya Baskil Elazığ güzergahında raybüs için de çalışma yapılması için görüşmeler yapıldı” şeklinde konuştu.
Bu arada, bir basın mensubunun 30 Mart yerel seçiminde Malatya’da yeterince bulunmamasıyla ilgili soruya karşılık Öz, “ Seçim sürecinde uygun olduğum günlerde Malatya’da idim. TBMM İdare Amiri olmam dolayısıyla meclis başkanımız nöbet görevi verdi. Ayrıca 4 gün İstanbul’da Malatyalıların yoğun olduğu bölgelerde seçim çalışması yaparak partimize ve adayımıza daha ne kadar fazla oy kazandırırız onun çalışmasında bulundum. Seçim öncesi ‘1 oy ver oyunu boz’ mesajı ile 150-200 bin kişiye ulaştım. ” diyerek, “Kimse beni partimle ilgili sorgulayamaz. Çünkü, herkes de bilir ki, rüzgara göre savrulan insanlardan değilim. Ben vicdanen müsterihim” ifadelerini kullandı.
Okuyucu Yorumları
Karakese.com | Çukurova Bölgesinin En Güncel Bilgi Sitesi
“VAGON FABRİKASI ‘NIN LOJİSTİK KÖY İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILIYOR”