Arguvan’da Pes Dedirten Hırsızlık

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

 Malatya’nın Arguvan ilçesinde, oksijen kaynağı ile arazilerdeki elektrik ve telefon direklerini kesen 2 hırsız jandarma tarafından yakalandı. 
Arguvan ilçesinde Dolaylı Mahallesinde FEDAŞ’a ait elektrik direkleri ile Türk Telekom’a ait telefon direği ve kablolarını çalan H.K ve H.G. isimli iki şüpheli jandarma tarafından suç aletleri ile birlikte yakalandı. 
Şüphelilerin oksijen kaynağı makinesi ile arazilerde dikili demir direklerini keserek çaldıkları ve sattıkları belirlenirken, gözaltına alınan 2 şüpheli de sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.