Bal Tanıtımı Gelenekselleşecek

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

 Pütürge'de gerçekleştirilen 1'inci Bal Festivali'nin balın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını belirten Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, festivali gelenekselleştirmek istediklerini vurguladı. 
Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, 1'inci Bal Festivali sayesinde Malatya balının dünyaya tanıtılacağını söyledi. Bu yıl ilk kez düzenlenen organizasyonun geleneksel hale dönüştürüleceğini anlatan Polat, "Bu sayede Pütürge balının Malatya'ya, Türkiye'ye ve uluslararası alana tanıtma imkanı bulacağız" dedi.
Birçok yatırımı Pütürge ile buluşturduklarını kaydeden Polat, “Yapılan hizmetler Pütürge'ye yeter mi, bence yetmez. Yüzde 95 bize oy veren Pütürgeli hemşerilerimize ne kadar hizmet getirsek az. Biz daha çok çalışmak zorundayız. Daha çok hizmeti size sunmak zorundayız. Bu vesileyle 7/24 hiç uyumadan Pütürge'miz, Malatya'mız, Türkiye'miz için, milletimiz için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, festivalin anısına protokol üyelerine plaket ve bal takdim etti.
Festivale AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya il Başkanı Hakan Kahtalı ile ilçe belediye başkanları , sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.