BAŞKAN ÇAKIR’DAN KADİR GECESİ MESAJI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Kadir Gecesi vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Çakır mesajında, “Rahmet, bereket ve mağfiretle dolu Ramazan ayının sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. 
Başkan Ahmet Çakır, tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazan ayının Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinciyle taçlanmakta olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Kadir Gecesi, Kur'an-ı Kerim'in övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir gecedir. Bu vesile ile başta hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesini tebrik ediyor, kardeşliğin, sevgi ve saygı bağlarını kuvvetlendirmesini, İslam aleminin birliğine vesile olmasını diliyorum.” 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Reklam
Reklam