BASKETBOL HAKEMLERİNE VİZE UYARISI

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam
Reklam

Malatya Basketbol İl Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada, hakem toplantılarına katılmayan il ve aday hakemlerin lisanslarını vize edilmeyeceği duyuruldu.

Temsilcilik tarafından yapılan açıklamada, "Mazeretsiz olarak hakem toplantılarına katılmayan hakemlerin lisansları vize edilmeyip, kesinlikle görev verilmeyecektir" denildi.

Öte yandan 15 Nisan'da aday hakemlere yönelik bir eğitim verileceği bildirildi. Yapılan sınav sonucunda başarılı olan aday saha ve masa hakemlerine yönelik eğitim verilecek. 15 Nisan saat 18.00'da gerçekleştirilecek olan eğitim, Atatürk Spor Salonu toplantı odasında verilecek./FERDİ DURDU

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Reklam