Berber ile Çay Ocağı İşletmecisi Tartıştı, 3 yaralıFuzuli Caddesi’ndeki esnafların kavgası kanlı bitti

Berber ile Çay Ocağı İşletmecisi Tartıştı, 3 yaralı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

Fuzuli Caddesinde iki komşu esnaf olan gurup arasında çıkan kavgada açılan ateş sonucu 3 kişi yaralandı.

Fuzuli Caddesi’nde öğleden sonra yaşanan olayda Fırat İlkokulu yanında bulunan bir berber ile çay ocağı işletmecisi arasında tartışma yaşandı. İddiaya göre bir süre sonra çay ocağındaki A.E. (44) yanında getirdiği pompalı tüfekle berberde bulunan A. Y. A. (19) ve A.C. (31)’ye ateş açtı. Bu sırada çıkan arbedede tüfeği alan diğer tarafında ateş açması ile A.E.’de yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi ile sağlık ekipleri yönlendirilirken, yaralılardan biri İmamoğlu Sokak üzerinde kaçarken polis ekiplerince yakalandı. Berberde bulunan 2 yaralı da olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, diğer çay ocağının çalışanı da hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati risklerinin olmadığı öğrenilirken, olayda kullanılan pompalı tüfek de polis tarafından ele geçirildi.

Olayın yaşandığı işyerinde delil çalışması yapılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam