'BİZİM ELİMİZ, GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ OLUN'

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, "Türkiye'yi, Recep Tayyip Erdoğan'sız bırakmak isteyenler var. Ahmet Davutoğlu'suz bırakmak isteyenler var. AK Parti'siz bırakmak isteyenler var. Bunlara Allah rızası için izin vermeyin" dedi.

  Çalık, AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ile birlikte Rışvanlılar, Adıyamanlılar, Alikanlılar ve Çelikhanlılar Derneklerini ziyaret etti.

"AMACIMIZ MİLLETİMİZİN DERTLERİNE ÇARE OLABİLMEKTİR"

  AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, ziyarette yaptığı konuşmada, "Biz birbirimize duacı olacağız. Bizim tek derdimiz var, Derdimiz, milletin derdi. Milletin derdi, bizim derdimiz. Milletin talebi, sorunu, sıkıntısı neyse, siyaset yapmaktaki amacımızda o dertlere ve sorunlara çare olabilmektir. Mevki, makam gelip geçici ama buradaki güzel yüzleri görünce bu ülke adına, bu şehir adına hakikaten umutlarımız çok çok daha güçleniyor" dedi.

"BENDE BİR KÜRT'ÜM AMA BU ÜLKENİN ONURLU BİR VATANDAŞIYIM"

   Aydın, milletin, ülkenin huzurunu bozmak isteyenleri 1 Kasım'da sandığa gömeceğini kaydederek, "Huzurunda, birliğinde, dirliğinde adresinin neresi olduğunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Hepiniz sağduyulu, feraset sahibi insanlarsınız. Türkiye'de oynanan oyunları, bu ülkeye göz dikenleri, huzurumuza kast edenleri hepiniz çok net bir şekilde görüyorsunuz. Ben de bir Kürt'üm ama bu ülkenin onurlu bir vatandaşıyım. Biz, kardeşliğimize göz dikenleri, huzurumuzu bozmak isteyenleri inşallah demokratik kanallarla bir 1 Kasım'da sandığa gömelim" diye konuştu.

ÇALIK: "ELİNE SAZ ALAN VATANDAŞLAR, SİLAHI NASIL KULLANIYOR GÖRÜYORSUNUZ"

  AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ise, 7 Haziran'dan sonra hükümet kurma koalisyon görüşmeleri esnasında Türkiye'yi yangın yerine çevirmek istendiğini ifade ederek, "Eline saz alan vatandaşlar, silahı nasıl kullanıyor görüyorsunuz. Sırtlarını kimlere dayadıklarını siz, bizden çok daha iyi biliyorsunuz" dedi.

  Çalık, 1 Kasım'da milletin en doğru tercihi yapacağına inandıklarını kaydederek, "Sizlerin birer birer oylarına ihtiyacımız var. Biz, sizi gördük. Siz, bizim göremediklerimizi görün; elimiz, gözümüz, kulağımız olun. Türkiye'yi, Recep Tayyip Erdoğan'sız bırakmak isteyenler var. Ahmet Davutoğlu'suz bırakmak isteyenler var. AK Parti'siz bırakmak isteyenler var. Bunlara Allah rızası için izin vermeyin" ifadelerini kullandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam