imsakiye
Malatya için imsak vakti:
05:11
Detay
göster
×
Akçadağ: 05:12Arapgir: 05:09Arguvan: 05:10Darende: 05:14Doğanşehir: 05:13Doğanyol: 05:08Hekimhan: 05:12Kale: 05:09Kuluncak: 05:13Pütürge: 05:08Yazıhan: 05:11Yeşilyurt: 05:11
İlçelerin iftar saatleri için tıklayın

BÜYÜKŞEHİR CEZAYI KESTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Genç Erkekler Play-Off müsabakasında Malatya Büyükşehir Belediyesi, Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü A Takımını 68-65 yendi.

Malatya Basketbolu'nda Genç Erkeklerde Play-Off müsabakaları başladı. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan Play-Off Müsabakası'nda Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü A Takımı karşı karşıya geldi. Erkan Özpolat-Özlem Karanfil hakem ikilisinin yönettiği müsabakaya iki takımda hızlı başladı. İlk periyotta üstünlüğünü maça yansıtan Malatya Büyükşehir Belediyesi, devreyi 40-28 önde tamamladı. Müsabakanın üçüncü periyodu da Malatya Büyükşehir Belediyespor'un üstünlüğüyle geçildi. Üstünlüğünü elden bırakmayan büyükşehir, çeyreği 56-45 üstün tamamladı.

Müsabakanın 4. periyodu Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü A Takımının 3'lüğü ile başladı. Bu basket sonrası iki ekip yaklaşık 2 dakika basket bulmakta zorlandı. Malatya Büyükşehir Belediyespor, daha sonra 5-0'lık seriyle farkı yeniden açtı. Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü A Takımı, hücum ve savunmadaki başarısıyla farkı 1 sayıya kadar düşürdü. Bitime 1 dakika 53 saniye kala büyük bir heyecan yaşandı. Son hücumdan eli boş dönen Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü A Takımı, maçı uzatma şansını yitirdi. Malatya Büyükşehir Belediyesi, müsabakayı 68-65 kazandı./FERDİ DURDU

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
2026-03-15 04:33:14