ÇALIK VE ÇAKIR'DAN HASTA ZİYARETİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, hasta ziyaretinde bulundu. 
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, kalp krizi geçiren ve bir süredir Malatya Devlet Hastanesi'nde gözlem altında tutulan Akçadağlı İş adamı Osman Güde'nin annesini hastanede ziyaret ederek, geçmiş oldun dileğinde bulundu. Çalık ve Çakır, Osman Güde ile hastanede bir süre görüşerek annesinin sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Reklam
Reklam