Çalık’tan 15 Temmuz Şehidinin Ailesine Ziyaret

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimini engellemek için çıktığı Ankara Kızılay'da helikopterden açılan ateş sonucu şehit düşen Fuat Bozkurt'un Malatya'da yaşayan ailesini ziyaret etti.

Ankara'da özel bir şirkette iş makinesi operatörü olarak çalışırken Kızılay'da darbe girişimi gecesi şehit düşen Fuat Bozkurt'un babası Hasan ve annesi Sebahat Bozkurt'u evlerinde ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ile parti yöneticileri de katıldı.

Vatanın şehitler sayesinde ayakta durduğunu ifade eden Çalık,  devletin ve milletin her zaman şehitlerin arkasında olacağını, etti.

Çalık, hain darbe girişiminin birinci yılında şehit yakınlarının Ankara'da düzenlenen programa katıldığını anımsatarak,  şehit yakınlarının hepsinin bir tevazu içerisinde olduğunu kaydetti.

Anne Sebahat Bozkurt ise  "Ya hain olsaydı. Ben çok şükrediyorum, şehit verdim." dedi.

Çalık ve beraberindeki heyet, Bozkurt ailesiyle bir süre oturup, sohbet etti. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.