Çalık’tan demokrasi şehidinin ailesine taziye ziyareti

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında İstanbul’da ağır yaralanması sonucu kaldırıldığı hastanede tedavi altında iken vefat eden Malatyalı Ramazan Sarıkaya’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 
Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu askerlerin darbe girişimi esnasında İstanbul’da Saraçhane’de askerlerin açtığı ateş sonucunda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede tedavi altında iken vefat eden demokrasi şehidi Ramazan Sarıkaya’nın ailesinin İstanbul’daki evini ziyaret eden Çalık, burada Sarıkaya ailesine ve yakınlarına taziyelerini iletti.
Evli ve biri erkek dört çocuk babası olan demokrasi şehidi Sarıkaya’nın ailesi ile bir süre görüşen Çalık, bir süre sohbet etti.
Taziye sonrası açıklamada bulunan Çalık, “Darbe girişimine karşı tüm milletimiz karşı koymuştur. Burada Malatyalıların ayrı bir özelliği var, Malatya darbe girişiminde 5 şehit vermiştir. FETÖ darbe girişimi esnasında Malatyalı olan 16 yaşındaki Engin Tilbeç, 57 yaşındaki Zekeriya Bitmez, 21 yaşındaki Erhan Dündar ve 52 yaşındaki Ramazan Sarıkaya İstanbul’da, 31 yaşındaki Fuat Bozkurt Ankara’da şehit düştü. Bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Tüm Türkiye ve Malatyalılar şehitlerini asla unutmayacak ve demokrasiye daha fazla sahip çıkacaktır” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.