CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, MALATYALI ŞAİRİ KÖŞKE DAVET ETTİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’da yerel bir televizyon programında kendi yazdığı "Ben Anadolu’yum" adlı şiiri okuyan ve kısa sürede milyonların gönlünde taht kuran Hacı Gürhan isimli vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edildi.
Malatya’nın yerel kanalı ER-TV’de bir programda kendi yazdığı “Ben Anadolu’yum” adlı şiiri okuyan Hacı Gürhan isimli şairin, sosyal medyaya düşen videosu kısa sürede 30 milyon kişiye ulaştı, 2 milyon görüntülenme aldı ve yüz binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Gürhan, okuduğu şiirin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet edildi.
Okuduğu şiirle bir anda popüler olan ve milyonların beğenisini kazanan Hacı Gürhan, tüm Türkiye’de vatan sevdalısı bir şair olarak anılmaya başlandı. Gürhan’ının okuduğu şiir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dikkatinden kaçmazken, Cumhurbaşkanı, Malatyalı şairi Cumhurbaşkanlığı Külliyesine davet etti.
Hacı Gürhan’ın önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gitmesi bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.