Reklam

Drift yaptı Cezayı Yedi..Yapılan incelemenin ardından sürücünün ehliyeti süresiz olarak iptal edildi,

Drift  yaptı Cezayı Yedi..
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya'da şehir merkezinde drift yaparak trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücü, güvenlik kameralarına yakalandı. Aynı suçu daha önce de işlediği belirlenen sürücünün ehliyeti süresiz olarak iptal edilirken, hakkında hem idari hem de adli işlem başlatıldı.
Olay, kent merkezindeki İnönü Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde ortasında drift atan sürücü, çevredeki güvenlik kameralarınca kaydedildi. Görüntüler üzerinden kimliği kısa sürede tespit edilen şahsın, aynı suça daha önce de karıştığı belirlendi.
Yapılan incelemenin ardından sürücünün ehliyeti süresiz olarak iptal edildi, ayrıca idari para cezası uygulandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.