Elazığ'ın "Malatya Hatırası"..

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam
 

İnönü Stadyumu'nda oynanan ve Elazığspor’un 2-1 galibiyeti ile tamamlanan derbi maç sonunda, bordo beyazlı futbolculardan Serdar Kulbilge ve Serdar Özbayraktar sosyal medya üzerinden “Malatya Hatırası” yazılı soyunma odasından bir fotoğraf yayınladı. 

İnönü Stadyumu'nda iki ezeli rakibin karşılaştığı zorlu maçta galip gelen Elazığspor’lu futbolculardan, Yeni Malatyaspor’lu futbolculara fotoğraflı gönderme geldi. Kaleci Serdar Kulbilge ve Serdar Özbraktar soyunma odasında bir fotoğraf paylaştı. Oyun tahtasının üzerine “Yeni’den Hoşgeldiniz 1-2, Malatya Hatırası” yazıyı arkasına alan futbolcular, sarı kırmızılı kulübe derbi ile ilgili anlamlı bir mesaj verdi. Derbiyi ne kadar önemsediklerini gösteren bordo beyazlı futbolcuları,  kalabalık bir grup gece geç saatlerde Kömürhan Köprüsü üzerinde karşıladı. Takımlarına destek olan taraftarlar ‘Şampiyon Elazığspor’ tezahüratlarıyla futbolcuları şehre aldı. Futbolcularda bu büyük jeste otobüsten inerek karşılık verdi. Taraftarlar ile galibiyeti kutlayan futbolcular, daha sonra şehre giriş yaptı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam