Evkur Yeni Malatyaspor Trabzonspor’u Gözüne Kestirdi

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

Evkur Yeni Malatyaspor’da Trabzonspor müsabakasının hazırlıkları 3 puan parolasıyla sürüyor. 
Süper Lig’in 26. haftasında 18 Mart Pazar günü saat 16.00’da Trabzonspor’a konuk olacak Evkur Yeni Malatyaspor’da bu zorlu müsabakanın hazırlıkları sürüyor. Nuretin Soykan Tesisleri'nde taktik bir çalışma yapan Malatya ekibinde eksik oyuncu bulunmazken, Teknik Direktör Erol Bulut Trabzonspor maçıyla ilgili futbolcularına uyarılarda bulundu. Öğlen 12.30’da taktik ağırlıklı bir çalışma yapan sarı-kırmızılılarda Erol Bulut, maça çıkaracağı on biri de belirledi. 
Geçen hafta kulübeye çektiği Michael Pereira’ya yeniden şans veren Bulut’un, sol bekte ise Rahman Buğra’yı denediği görüldü. Evkur Yeni Malatyaspor hazırlıklarını cumartesi gününe kadar Malatya’da sürdürdükten sonra aynı gün İstanbul aktarmalı olarak Trabzon’a gidecek. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.