FETÖ’den 5 kişi açığa alındı

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

Malatya’da sürdürülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 5 kişi açığa alındı.
Malatya Valili OHAL bürosundan yapılan açıklamada son 3 gün içerisinde yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Malatya İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden 1 Doktor ve PTT İl Müdürlüğünden 4 personel olmak üzere toplam 5 kişinin açığa alındığı belirtildi. Açıklamada Kredi Yurtlar İl Müdürlüğü ile İş-Kur İl Müdürlüğünden toplam 2 kişinin ise ifadelerinin evlerinde alındığı ifade edildi.
Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY Terör Örgütüne Yönelik yürütülen soruşturma kapsamında dün de 16 kişi gözaltına alınmıştı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.