Fırat Can'dan Acı Haber GeldiKayıp Olarak Aranıyordu..

Fırat Can'dan Acı Haber Geldi
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde dün kaybolan 8 yaşındaki otizmli Fırat Can Temel için başlatılan arama çalışmalarından acı haber geldi. Küçük çocuğun cansız bedeni, Bulam Çayı’nda bulundu.

 

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde kaybolan 8 yaşındaki otizmli çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.

Malatya’da yaşayan Temel ailesi, Adıyaman’ın Çelikhan ilçesine bağlı Doğanlı köyündeki yakınlarının yanına misafirliğe gitti. Ailenin 8 yaşındaki otizmli çocuğu Fırat Can Temel, dün evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.

İhbar üzerine bölgede UMKE, AFAD, itfaiye, jandarma ve dalgıç ekiplerinin katılımıyla geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Ekiplerin dün yürüttüğü çalışmalardan sonuç alınamazken, arama faaliyetlerine gece ara verildi.

Bugün yeniden başlatılan çalışmalarda Fırat Can Temel’in cansız bedenine ulaşıldı. Çocuğun cansız bedeninin, Doğanlı Köyü Kotur Mezrası’ndaki Bulam Çayı’nda bulunduğu öğrenildi.

Cenaze, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
2026-03-28 14:56:27