Reklam

Gedik Mahallesi’nde Bıçaklı Kavga2 Şüpheli Tutuklandı

Gedik Mahallesi’nde Bıçaklı Kavga
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada bir kişi ağır yaralanırken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

 

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi Gedik Mahallesi’nde meydana gelen kesici aletle kasten yaralama olayında 2 şüpheli tutuklandı.

 

Edinilen bilgilere göre, önceki gün gece yarısı Gedik Mahallesi’nde M.T. isimli şahıs ile E.S.D. ve Y.E.Ş. isimli şahıslar arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şüpheliler, müştekiyi bıçaklayarak yaraladı.

 

Hayati tehlikesi bulunacak şekilde yaralanan M.T., sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, şüpheliler E.S.D. ile Y.E.Ş.’yi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
2026-05-13 16:34:47