"HERKESİ AYAKALTI ETTİLER"

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam
Reklam

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali YALÇIN, seçim çalışmaları kapsamında Hanımın Çiftliği Mahallesi sakinleri ile biraraya geldi.

Hanımın Çiftliği Mahallesi’nde evlerin kapılarını tek tek çalan Dr. Ali YALÇIN, vatandaşın hayır dualarını alıp, seçimde destek olmalarını istedi. Çevre Yolu Altında kalan yerleşim yerlerinde yaşayanların ulaşımdan, sosyal imkânlara varıncaya kadar yaşadıkları sıkıntıları her fırsatta dile getiren YALÇIN, seçim sonrasında “Çevre Yolu Altı-Üstü” arasındaki farkların kapanacağının teminatını verdi.

ÖZNUR ÇALIK, NE DERSE ONU YAPIYORLAR

YALÇIN, Hanımın Çiftliği Mahallesindeki ziyareti sırasında AK Parti Aday Adaylarından biriyle karşılaşanca mevcut yönetimin dayatmacı adayları hakkındaki düşüncesini sordu.

Hanımefendi; Biz temayüle 2 defa gittik ve 65 kişiydik Taha ve Öznur'u fazla görmedik. O İstanbul’dakini zaten tepeden inme yaptılar. Temayülde ama onu görmedik. Sonra kendi bildiklerini aldılar. Hepsi Öznur'un elindeler. Öznur, ne derse onu yapıyorlar. Başbakandı, cumhurbaşkanıydı bu onların lafı değil, sadece Öznur'un sözü geçiyor. Herkesi ayakaltı ettiler. O kadar profesör, o kadar bilgili insanlar vardı, onlardan birini alsalardı. Hepsi de boşta kaldı, yazık değil mi? Üç dönemdir, Öznur Hanım, Mustafa Şahin giriyor, öbürlerine de fırsat tanısalardı, yazık değil mi?

Hanımefendinin bu yorumu üstüne YALÇIN,bu fırsatı hak edene tanımadılar, toplumun isteğini göz ardı ettiler. Bizim bu çıkışımız da bütün haksızlıklara karşı duruştur, itirazdır, dedi.

YALÇIN, ANNELER GÜNÜNDE BAHÇEDE ÇALIŞAN BİR ANNEYİ ZİYARET ETTİ

Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali YALÇIN, Anneler Günü vesilesiyle önce kendi annesini ziyaret edip duasını aldıktan sonra bahçede çalışan bir annenin kapısını çaldı.

YALÇIN, ziyaret etmiş olduğu annenin nezdinde bütün anneler hakkındaki hislerini, düşüncelerini, ”Allahu Teâlâ’nın kendilerinin bize, topluma annelik yaparken, Kur’an-ı Kerim’de belirtildiği üzere acı üstüne acı; zorluk içinde ve zorlukların iç içe geçtiği bir süreçte evlatlarını dünyaya getirir. Onları salih evlatlar olsun diye yetiştirmeye çaba sarf eder. Onları kendilerinin ve toplumun göz aydınlığı olsun diye eğiten, kendi imkânları çerçevesince evlatlarını anne babalarına, topluma, çevresine, milletine, ülkesine hayırlı birer evlat olsunlar diye çabalayan ve daha birçok özverili sebepten ötürü Allah Resulü’nün “Cennet, annelerin ayakları altındadır” buyurduğu annelerden bir anneyi ziyaret ettik” sözleriyle dillendirdi.

YALÇIN, Allah sizleri hayırlı ömür sahibi kılsın, Kur’an imanı nasip etsin, sizleri bizler için örnek anneler yapsın dua ve temennileriyle ziyaretini sonlandırdı.

Bu ziyaretinden dolayı oldukça duygulanan anne ise YALÇIN’ı hayır dualarla uğurladı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Reklam