'İHTİYAÇ DUYARSAK TRANSFER YAPACAĞIZ'

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam
Reklam

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, ihtiyaç duymaları halinde transfer yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Takımın Bolu Gerede'deki kamp çalışmalarını yakından takip eden Gevrek, teknik direktör Yücel İldiz ile bir görüşme yaptı. Takımın son durumu hakkında bilgi alan ve Karşıyaka ile yapılan hazırlık maçını izleyen Gevrek, sportif direktör Ali Ravcı ile bir araya gelerek, futbolcuların performansları hakkında detaylı bilgi aldı.

Birkaç yönetici ile takımın Bolu'daki ikinci etap kampında bulunan başkan Gevrek, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Şampiyon olduktan sonra mevcut kadrolarını büyük oranda koruduklarını ifade eden Gevrek, takımın yapısına uyacak futbolcuları kadrolarına katmaya çaba gösterdiklerini kaydetti.

Gevrek, özellikle yabancı oyuncu transferi konusunda isabetli kararlar verdiklerini belirterek, kaliteli oyuncuları kadrolarına kattıklarını söyledi.

Şuanda transfer yapma gibi bir düşüncelerinin olmadığını dile getiren Gevrek, ihtiyaç olması halinde transfer yapabileceklerini kaydetti.

Gevrek, takımın oynayacağı hazırlık karşılaşmalarında eksiklerin daha iyi tespit edileceğini ifade ederek, "Kadromuza iyi oyuncuları dahil ettik. Şuanda transfer yapma gibi bir düşüncemiz yok ama ihtiyaç olması halinde transfer yapabiliriz. Oynayacağımız hazırlık karşılaşmalarında eksiklerimizi daha iyi tespit edeceğiz. Buna göre, teknik heyetimizle bir araya gelip, transfer yapıp yapmayacağımıza karar vereceğiz" dedi./FERDİ DURDU

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Reklam