İş Makinesinin Çarptığı Usta Hayatını KaybettiOlayla ilgili inceleme başlatıldı.

İş Makinesinin Çarptığı Usta Hayatını Kaybetti
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde bir şantiyede 55 yaşındaki tesisat ustası, iş makinesinin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Olay, Yeşilyurt ilçesine bağlı İkizce Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölgede bulunan bir inşaat şantiyesinde çalışan 55 yaşındaki tesisat ustası Nusret Ağırman, çalışma sırasında hareket halindeki iş makinesinin çarpması sonucu ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ile jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptığı kontrolde Ağırman'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
Nusret Ağırman'ın cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için adli tıp kurumuna buradaki işlemlerin ardından ise defnedilmek üzere memleketi Van'a gönderildi.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam