Kanlı HesaplaşmaAçılan Ateşte 6 Kişi Yaralandı

Kanlı Hesaplaşma
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Turgut Temelli Caddesi’nde eski husumet iddiasıyla düzenlenen silahlı saldırıda 6 kişi yaralandı.

Malatya’da Turgut Temelli Caddesi üzerinde meydana gelen silahlı saldırı da 6 kişi pompalı tüfek ile açılan ateş sonucu yaralandı.

İddiaya göre 2 şüpheli aralarında daha önceden husumet bulunan bir kişinin konteyner iş yerine pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırıya maruz kalan şahsın olay yerinden kaçarak ileride bulunan bir çay ocağına sığınmasının ardından, şüpheliler bu noktaya da rastgele ateş açtılar. Açılan ateş sonucu, olayla ilgisi bulunmayanlarında aralarında olduğu toplam 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Saldırganların olay yerinden kaçmasının ardından polis ekipleri, saldırının gerçekleştiği iki iş yerinde güvenlik önlemi alarak çevrede geniş çaplı inceleme başlattı. Yerde ve yolda bulunan boş tüfek kartuşları delil olarak muhafaza altına alınırken, kaçan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürdürülüyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam