Kavgada Ölenlerin Sayısı 3’e Çıktı

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

Malatya’da Arafe gecesi yaşanan silahlı kavgada ağır yaralılardan birinin daha hayatını kaybetmesi ile ölenlerin sayısı 3’e çıktı. 
Akpınar Mahallesi Turfanda Sokak’taki bir berberde yaşanan olayda Adnan Biçer ve Ramazan Tura kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetmişlerdi. 3 kişinin de yaralandığı olayda durumu ağır olan işyeri sahibi Şükrü Tura’nın da kurtarılamayarak hayatını kaybetmesi ile olayda ölenlerin sayısı 3’e çıktı.
Hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken polis ekipleri hastane ve adli tıp önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.