Kayısının İhracatının Arttırılması Masaya Yatırıldı

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

Türkiye Kuru Meyve Sektör Kurulu Başkanı Osman Öz, Malatya Ticaret Borsası (MTB)’nı ziyaret etti. 
İki saat süren ziyarette Türkiye ve Malatya’nın en önemli tarımsal ürünlerinden olan kayısının ihracatının sürdürülebilir şekilde artırılması ve kayısıda yaşanan sorunlara çözüm bulunması masaya yatırıldı. Kayısı sektörü ile ilgili gözlem ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya geldiklerini aktaran Türkiye Kuru Meyve Sektör Kurulu Başkanı Osman Öz, bu kapsamda birçok sivil toplum kuruluşunu ziyaret edeceklerini aktardı. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MTB Başkanı Ramazan Özcan ise, misafirlere kayısı ve kayısı ihracatı hakkında bilgiler verdi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.