KAZADA YARALANAN ŞAHIS BİR HAFTA SONRA ÖLDÜ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

Malatya'da bir hafta önce trafik kazasında ağır yaralanan şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Doğanşehir ilçesine bağlı Sürgü Mahallesinde geçtiğimiz hafta yaşanan kazada bir beton mikseri motosikletli sürücüye çarpmış ve kazada motosiklet sürücüsü 43 yaşındaki Hüseyin Işık ağır yaralanmıştı. Ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılan yaralı şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen bir hafta sonra hayatını kaybetti. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından Işık'ın cenazesi Sürgü Mahallesinde toprağa verildi. 
Evli ve 5 çocuk sahibi olan Işık'ın Sürgü de bir balıkçıda çalıştığı öğrenilirken kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Reklam
Reklam