Malatya’da asayiş uygulaması

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

 Malatya'da polis ekipleri, Beydağı Mahallesi TOKİ konutlarında asayiş uygulaması yaptı. 
Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Beydağı Mahallesi’nde yer alan TOKİ konutlarında asayiş uygulaması yaptı. Trafik kontrollerinin de yapıldığı uygulamada durdurulan araçlarda kapsamlı aramalar yapılırken, sürücülerin ise alkol ve GBT sorgulamaları yapıldı.
Bir süre yol kontrolü yapan ekipler daha sonra mahalle aralarında şüpheli şahıslar üzerinde sorgulama yaptı. Durdurulan şahıslar üzerinde üst araması yapan asayiş ekipleri parklarda da uygulama gerçekleştirdi. Halkın can ve mal güvenliğinin korunması adına asayiş uygulamalarının belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.