Malatyapark AVM ‘de İmza Günü

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

Yazar Fırat İzgi ile sosyal medya fenomeni Meriç İzgi, MalatyaPark’ta gerçekleştirilen imza günün de hayranları ile bir araya geldiler. 
Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi ile D&R iş birliğiyle imza günü gerçekleşti. İmza günün de ilk kitabı "Kelebek Ömrü Kadar Aşk" ile okurla buluşan Fırat İzgi, fotomodellik yapan sosyal medya fenomeni oğlu Meriç İzgi ile katıldı.
Düzenlenen İmza gününde Fırat İzgi kitaplarını imzalarken hayranları uzun kuyruklar oluşturdu. Fırat İzgi'nin kitap tanıtımına katılan sosyal medya fenomeni Meriç İzgi de özellikle genç hayranlarından yoğun ilgi gördü. Hayranları genç fenomen ile fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.