Milletimizin Açacağı Ufukla Geleceğe Yürüyeceğiz

Milletimizin Açacağı Ufukla Geleceğe Yürüyeceğiz
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

Milletin Kararı Net, Oyu 'Evet'

16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasıyla ilgili sürdürülen kampanyalar büyük bir yoğunlukla sürüyor. Bu kapsamda Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Hekimhan ilçesine bağlı, Dikenli, Güçlü, Dere evleri, Yeşilköy, Cecimli, Gelengeç, Kurşunlu mahallerini ziyaret ederken, Ak Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar ise Hasanbey Mahallesi esnaflarıyla bir araya geldi.

MİLLET ANA MUHALEFET PARTİSİNİN SİYASİ KÖKLERİNE KEZZAP DÖKTÜ

Hekimhan ilçesine bağlı mahalleri ziyareti sırasında konuşan Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, 16 Nisan'ın Türkiye'nin geleceğe adına nasıl bir öneme sahip olduğunun vurgusunda bulundu.

Şahin, "Bu ülkeye iyi şeyler yapmak için bugüne kadar iktidara üç güzel insan geldi. Adnan Menderesi astılar, Turgut Özal'ı zehirlediler. Ama Tayyip Erdoğan için amaçladıkları şeyleri gerçekleştiremediler. Menderes için Özal için söylenenler Erdoğan için de söylendi ancak millet o sözlere inanmadı. Milletin duruşunu 15 Temmuz da gördük. Milletimiz ölümüne Cumhurbaşkanın da, hükümetinde arkasında durarak, yem ettirmedi. Bizler halk siyaseti yapıyoruz. Hiçbirimiz sırça köşklerden gelmedik, milletimiz için üzerimize düşen neyse yapmaya devam edeceğiz. 2014 seçimlerinde ilçe belediye başbakanın önce buraya kepçe gönderip ardından burada bana oy çıkmamış diyerek geri aldığı günleri unutmadık. Biz onlar gibi sığ düşünmüyoruz. Biz bize oy versin vermesin herkesin hükümetiyiz. Önümüzdeki engelleri yeni anayasayla birlikte kaldıracağız. Sizler AK Parti'nin bugüne kadar neler yaptığını gördünüz. Sizler Ana Muhalefet Partisi ve diğer sol ideolojiye sahip partilerin köklerine kezzap döktünüz, bir daha hayat bulmaları mümkün değil. Milletimiz bu duruşu bizlere yetiyor. Bizde milletimiz için mazhar olmaya devam edeceğiz" sözlerini kaydetti.

MİLLETİMİZİN AÇACAĞI UFUKLA GELECEĞE YÜRÜYECEĞİZ

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar ise Hasanbey Caddesi esnafıyla bir araya geldi. Yaşar, " Esnafımızın taleplerini dinledik. Referandum öncesi hissiyatlarını anlamaya çalıştık. Türkiye artık farklı bir aşamaya geldi. Kimsenin kimseden öğreneceği bir şey yok artık paylaşım zamanı. 16 Nisan Türkiye için önemli bir kavşak. Bundan sonra ya önümüz açılacak yada tıkanacak. Bizim amacımız Türkiye'nin önünün açılması, her alanda söz sahibi olup, kendi ayakları üzerinde durabilmek hedefimiz. Milletimizin açacağı ufukla geleceğe yürüyebiliriz. Demokrasilerde çare vatandaştır. Türkiye'nin asıl sahibi millettir. Son yıllarda hep engellemelerle karşı karşıya kaldık. Bu engellemeleri aşmamız  milletimizin kararına bağlıdır. Yeni bir hamleyle, yeni bir devlet mekanizması oluşturarak, Türkiye'yi daha ileriye taşımanın yollarını arıyoruz. Bu sıkışıklığı aşmanın yolu 16 Nisan. Milletin sağduyusu 16 Nisan'da sandıklara yansıyacaktır" şeklinde konuştu. 

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.