SAĞLIKÇILAR İLE AVUKATLAR KAHVALTIDA BİRARAYA GELDİ

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam
Reklam

  Malatya Barosu, Gözde Sağlık Grubu'nun katkılarıyla avukatlar için bahar ayı kahvaltı programı düzenledi.

  Havuzbaşı'nda gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde konuşan Malatya Baro Başkanı Enver Han, "Baro olarak bahar ayı kahvaltı programımızı yapıyoruz. Bugün ki kahvaltımıza katkı sağlayan Gözde Sağlık Grubuna teşekkür ediyoruz" dedi.

  Han, göreve gelir gelmez hastanelerle ilgili anlaşmalarını yaptıklarını anımsatarak, "Gözde Hastanesi'nin ilk talipli olması ve Türkiye Barolar Birliği'nden 87 bin avukatla anlaşma yapmış olmalarından dolayı övünçlüyüz, gururluyuz. Meslektaşlarımıza çok ciddi ve güzel hizmetler veriyorlar" diye konuştu.

  Gözde Hastanesi Genel Müdürü Aydın Keleş ise, Gözde Sağlık Grubu ile avukatların büyük bir aile olduğunu kaydederek, bu büyük ailenin sorumluluğunu sonuna kadar götürmeye hazır olduklarını söyledi.

  Etkinlik, müzik dinletisi ve çocuklar için yapılan bazı eğlence programlarıyla devam etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam
Reklam