Şahin: “Millet memleket için AK Parti diyor”

Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş
Reklam

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “AK Parti sadece ve sadece Türkiye’nin partisi olmuştur. Memleketin partisi olmuştur. Bu nedenle millet memleket için AK Parti diyor” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ile AK Parti Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, seçim çalışmaları kapsamında merkeze bağlı Yaygın, Puluşağı, Yenice, Yeniköy, Çakıklı, Selvidağ, Beydağı, Yapraklı, Balıkdere, Fırıncı, Üzümlü ve Çamurlu mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretleri esnasında vatandaşlardan destek ve dua isteyen Milletvekili Şahin, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

66 LİRA OLAN EMEKLİ MAAŞLARI 884 LİRAYA ULAŞACAK

Mustafa Şahin, “Biz, oy için değil, buradaki insanlarımızın halini, hatırını sormak için de geliyoruz. Kuş konmaz, kervan geçmez babında bir yer de olsa, mutlaka burada yaşayan insanları gelip ziyaret etmemizde fayda var. Onlar burada hangi sıkıntılarla karşı karşıya, buradaki yaşam mücadeleleri nedir, ne değildir, bizden beklentileri nelerdir bunlarla ilgileniyoruz” diye konuştu.

13 yıllık AK Parti iktidarıyla beraber Türkiye'de her şeyi değiştirmeye çalıştıklarını da sözlerine ekleyen Şahin, “Bu ülkede olumsuz olan ne varsa bunların tümünü birden şekillendirmeye başladık. Bunlar ister merkezi hükümetimiz olsun, ister belediyelerimiz olsun; her noktada çalışmalar yaptık. Yine yasal düzenlemeler konusunda ne engel varsa o engellerin tamamını ortadan kaldırdık ve onları da yasal bir zemine oturtmaya gayret gösterdik” şeklinde konuştu. Partisinin seçim vaatlerini de vatandaşlarla paylaşan Şahin, şunları kaydetti:

“AK Parti 81 vilayetin, 78 milyon vatandaşımızın, Türkiye’nin partisi olmuştur. Memleketin partisi olmuştur. Memleket meselesinin partisi olmuştur. Bu nedenle millet memleket için AK Parti diyor. Şu 4 ay göstermiştir ki bütün bu sorunların karşısında dik duracak tek parti, AK Parti’dir. Memleketin partisi olarak 7’den 70’e herkese müjdeler verdik. Sağlık çalışanlarının özlük haklarıyla ilgili yeniden düzenleme yapılacak. Engelli genç ve çocuklar için 'Engelli Yaşam Merkezleri' kurulacak. Tarım Bağ- Kur emeklilerinin, iktidara geldiğimizde 66 lira olan emekli maaşları 884 liraya ulaşacak. Yeni iş kuran gençlerimize 3 yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız. Gelin bu projelerimizi hayata geçirmek için el ele verelim. Biz de hayal tacirliği yok. Biz verdiğimiz sözün arkasında dururuz, çünkü biz AK Parti’yiz.”

“GAZZE, FİLİSTİN, SURİYE BU TARİHİ BEKLİYOR”

AK Parti Malatya 6. Sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan ise 1 Kasım seçimleri kapsamında herkesi ziyaret ettiklerini söyledi.

Önalan, gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, "Uzun ince bir yolda koşuyoruz. Biz, sizlere hemhal olmaya geldik" dedi. 1 Kasım'da milletin önemli bir tercih yapacağını dile getiren Önalan, "1 Kasım'da yapılacak olan seçim çok önemli. 1 Kasımın önemi bütün İslam aleminde yankılanıyor. Herkes 1 Kasım'ı bekliyor. Bütün mazlumlar, masumlar; Gazze'sinden tutun Suriyelisine kadar herkes 1 Kasım'ı bekliyor. İnşallah 1 Kasım'da güçlü bir AK Parti iktidarı olursa, 'bizi daha da sahiplenip, bağırlarına basarlar' diyorlar. Şu an ki belirsizlik devam ederse, onlarda 'biz de mahvoluruz, biteriz' diyorlar. Onun için 1 Kasım mazlumların umududur. Bizim de umudumuzdur. İnşallah AK Parti'nin güçlü olduğu bir iktidarla büyük Türkiye yolunda emin adımlarla yürürüz" ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
Reklam