Silahlı Saldırı: 1 YaralıPolis ekiplerine ilk ifadesini veren yaralının, kendisini vuran kişiyi tanımadığını söylediği belirtildi.

Silahlı Saldırı: 1 Yaralı
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde meydana gelen silahlı olayda 1 kişi yaralandı.


Olay, Altın Kayısı Bulvarı yakınlarında bulunan Altın Kaşık Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle açılan ateş sonucu Ö.K. isimli şahıs baldırından yaralandı.


İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ö.K.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

Polis ekiplerine ilk ifadesini veren yaralının, kendisini vuran kişiyi tanımadığını söylediği belirtildi. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.
2026-10-13 15:43:45